Light Miracles®

Light Miracles® zijn unieke Licht Wonderen in een flesje!
De natuurzuivere essentiële oliën zijn hoog in trillingsgetal en helpen je de uitdagingen van het leven aan te gaan. Het gebruik van Light Miracles® wordt van harte aanbevolen voor spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling. Elke  essence komt tot stand door ‘lichtwerk & kanalisering’ van de betreffende energie. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurzuivere kruiden, planten en bloesems. Op zielsniveau verbinden wij ons met de ziel van de betreffende ingrediënten, welke door ingegeven samenstellingen leiden tot de uiteindelijke resultaten van onze producten… Overtuig uzelf!

Voor vragen of aanvullende informatie zijn wij graag bereid om u één en ander nader toe te lichten.

Auraspray / Roomspray
Spray Light Miracles® Auraspray in de aura om de energie, de frequentie en de kwaliteiten naar je toe halen. Het werkt snel, je voelt direct de aanwezigheid van de Aartsengel, Licht-Meester of compositie. Gebruik de spray(s) ter ondersteuning van je groei, healing en processen. Ook te gebruiken als roomspray om bijvoorbeeld een meditatie- of cursusruimte een aangename geur te geven, met de energie van de Light Miracles®....  Voor extra Lichtkracht en verhoging van de trilling. Veilig te gebruiken voor mens, kind en dier!
Verkrijgbaar in Aurasprays van 50 ml, met zuinige Spraydop

Roll On's
In ons assortiment leveren wij ook Roll-on bottles, waaronder de Aartsengel Michael Beschermer.
In de Rollers wordt de 100% zuivere Essentiële Olie licht vermengd met natuurlijke Jojoba, waardoor deze direct op huid veilig gebruikt kan worden. Zeer geschikt voor kinderen en hooggevoelige personen

Pure Essentiële Olie / 100% natuurzuiver
Wanneer je de Engelen, Godinnen of Lichtmeesters in je leven wilt verwelkomen, dan is het fijn te weten welke energie er op dit moment bij je zijn. Neem ieder flesje van de Engelentherapie Essence, 1-voor-1 afzonderlijk, tussen beide handen en plaats het op het hogere hartchakra. Sluit de ogen en keer in jezelf. Voel je dat je lichaam naar voren beweegt, dan is de Aartsengel bij je, dus geschikt... Door de olie bij je te dragen blijft je energie zich herinneren, de engel blijft naast je staan en begeleidt je door de periode van uitdagingen heen. Bij een 'Nee' gaat het lichaam naar achteren, alsof je er vandaan wordt getrokken.

Overig Gebruik:
Essentiële oliën van Light Miracles® kun je als aroma- en Engelentherapie gebruiken in aromalampjes of aromaverstuivers.
Een paar druppels is voldoende. Ook kun je enkele druppels Essence toevoegen aan een basis massageolie voor een (engelen)massage.
Verkrijgbaar in diverse soorten Aartsengelen, Lichtmeesters & Awareness Composities, ieder met een zeer hoge frequentie en Lichtkracht.
100% Natuurzuivere essentiële olie, worden standaard geleverd in flesjes à 10 ml.

Waarschuwingen
Essentiële oliën niet direct op de huid gebruiken, omdat dit mogelijk irritatie kan veroorzaken. Test altijd op allergieën
Essentiële oliën niet inwendig gebruiken. Kan bij inslikken longschade veroorzaken.
Essentiële oliën en Aura sprays zijn vluchtig en kunnen brandbaar zijn, dus niet bij open vuur gebruiken.
Essentiële oliën en Aura sprays buiten bereik van kinderen houden.
Aura sprays niet op de ogen richten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2019 Light Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel