Piramidewater

Piramidewater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud. Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt. De meest gestelde vraag: Kun je water dat zo oud is dan wel drinken? Diverse onderzoeken in waterlaboratoria hebben tot verbluffende resultaten geleidt! Het water blijkt niet alleen drinkbaar en vrij van bacteriën, maar is, zoals vastgesteld uit een microbiologische en chemische analyse, ook nog eens zeer heilzaam!
Een water-sample uit de tunnels werd in 2013 opgestuurd naar het laboratorium van de bekende Japanse arts/dokter Emoto, waarbij ze hebben vastgesteld dat de kristallisatie van dit duizenden jaren oude water nog niet eerder op deze aarde is voorgekomen.
Recentelijke metingen hebben vastgesteld dat het (onverdunde) water op meer dan 1 miljoen Boviswaarde is gemeten.

 • Piramidewater 100 ml
  Piramidewater 100 ml

  Het piramidewater heeft een dusdanige hoge boviswaarde dat het ons lichaam, dat grotendeels ook uit water bestaat, weer op snel tempo in hogere frequenties brengt, waardoor er natuurlijke genezing zal optreden.

  € 12,95
 • -32%

  Tray Piramidewater (56 stuks)
  Tray Piramidewater (56 stuks)

  Voor natuurwinkels en praktijken leveren wij een tray van 56 stuks!
  Uw inkoopprijs bedraagt 8,75 per eenheid, ofwel 490,00 voor een gevulde tray

  € 725,20 € 490,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2019 Light Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel