meditatie Cd's

Mediteren is een begrip dat door velen nog verkeerd geinterpreteerd wordt;  Je hoeft echt niet minuten lang op een meditatiekussen te zitten, of naar een meditatiegroep!

Mediteren betekent simpelweg 'het leegmaken van de Geest!' In de westerse wereld hebben wij per etmaal ongeveer 40.000 gedachten die door het hoofd gaan. Mijn persoonlijke meditaties gaan vanzelf, onder de douche, waar ik vanuit mijn hoofd even een paar minuten mijn gedachten laat voor wat ze zijn en even helemaal naar binnen kan keren... en van daaruit ontstaan de mooiste inspiraties en creaties!

Soms kan het ook handig zijn om te visualiseren door een geleidemeditatie; ingesproken op cd, die je helpen om middels visualisatie vanuit het hoofd naar binnen te gaan; In je eigen Zelf liggen de beste antwoorden!

 • 13D meditaties - deel 1
  13D meditaties - deel 1

  heerlijke cd met geleidemeditaties uit de Miracle Light 13D Awareness, ingesproken door John Breukels

  € 18,99
 • 13D meditaties - deel 2
  13D meditaties - deel 2

  13D Meditaties, vol.2 is een heerlijke cd met geleidemeditaties uit de Miracle Light 13D Awareness, ingesproken door John Breukels

  € 18,99
 • Reis door de 17 Chakra's
  Reis door de 17 Chakra's

  Reis door de 17 Chakra’s
  In deze uitgebreide meditatie van bijna 30 minuten nemen we je mee, vanuit je hart naar het centrum van de Aarde, waar we de aardester, het dolfijnenstation, de binnenaarde, walvissenmatrix en Lady Gaia…

  € 18,99
 • Karmische Banden (Engelentherapie)
  Karmische Banden (Engelentherapie)

  Karmische Banden is samengesteld door channeling met de Aartsengelen Michael, ingesproken door John Breukels

  € 18,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2019 Light Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel