Awareness Essences

Gebruik Light Miracles® Auraspray in de aura om de energie, de frequentie en de kwaliteiten naar je toe halen. Het werkt snel, je voelt direct de aanwezigheid van de betreffende energie. Gebruik de spray(s) ter ondersteuning van je groei, healing en processen. Ook te gebruiken als roomspray om bijvoorbeeld een meditatie- of cursusruimte een aangename geur te geven, met de energie van de Light Miracles®....  Voor extra Lichtkracht en verhoging van de trilling. Veilig te gebruiken voor mens, kind en dier!
Verkrijgbaar in Aurasprays van 50 ml, met zuinige Spraydop

 • Walvis Bewustzijn
  Walvis Bewustzijn

  Verruimt de Mediamieke gaven door uitbreiding van de pijnappelklier en brengt openheid en inzichten. Kan je tijdelijk een gevoel van verdriet geven omdat deze herinnering veel mooier is dan de wereld waar je nu in leeft.

  € 19,99
 • Dolfijn Bewustzijn
  Dolfijn Bewustzijn

  De frequentie van de dolfijnen sonar verruimt onze communicatieve kracht via de indrukken van het Licht. Dolfijnen staan voor een zuivere en transparante communicatie vanuit ons natuurlijke zijn, zonder de aardse misverstanden.

  € 19,99
 • Eenhoorn Bewustzijn
  Eenhoorn Bewustzijn

  De Eenhoorn zit vol met helende energie en magie, onschuld, helderheid, puurheid en goedheid van het hart, welke vele malen hoger vibreert dan de frequentie van de mens.

  € 19,99
 • Eenheid Bewustzijn
  Eenheid Bewustzijn

  Aanmoedigingen om voort te gaan op de ingeslagen weg naar onvoorwaardelijke liefde, vrede, licht en het collectief bewustzijn dat we allemaal met elkaar zijn verbonden in de hogere trilling van Eenheid.

  € 19,99
 • Innerlijk Kind Bewustzijn
  Innerlijk Kind Bewustzijn

  Echt Blij zijn met jezelf, en de sleutel naar heelheid. De gewaarwording dat je er mag zijn en dat je dat ook echt voelt, dat jouw leven zin heeft en dat je dat ook echt uitstraalt, dat je totaal perfect bent met je ware Zelf.

  € 19,99
 • Kristallijn Ontwaken
  Kristallijn Ontwaken

  De Lichtenergie van de hogere dimensies die vanuit het Galactische Centrum pulseert, komt het lichaam binnen via de Pijnappelklier en is de cruciale doorgang voor de ontvangst van hogere lichtfrequenties.

  € 19,99
 • Arcturus Bewustzijn
  Arcturus Bewustzijn

  De fijne Lichtenergie van Arcturus zet het lijden van de mens op aarde om in overgave, acceptatie en vergeving, om onszelf van de duistere energie en gedachtes te onthechten.

  € 19,99
 • Pleiadisch Bewustzijn
  Pleiadisch Bewustzijn

  Pleiadische Lichtcodes voor Overgave, Ontvankelijkheid en een stevige verbinding met de 5e dimensie Matrix. Voor een soepele en liefdevolle transitie met de laatste Sterren Lichtcodes. Laat je liefdevol verrassen door de Starseeds

  € 19,99
 • Lemurisch Bewustzijn
  Lemurisch Bewustzijn

  Een overvloed van liefde en bewustzijn, Van blijdschap en regenboogkleuren stroomt in het hoger hartchakra. Ongelofelijke geluksgevoelens van het Lemurisch bewustzijn, die we in het aardse bewustzijn nooit ervaren.

  € 19,99
 • Sirius Bewustzijn
  Sirius Bewustzijn

  Why so Sirius? Ons woord serieus is de volledige tegenhangerhanger van het Sirius Bewustzijn. Sirius bewustzijn is simpelweg... Simpel! Niet meer alles willen begrijpen, maar alles gewoon ervaren; Het IS zoals het IS!

  € 19,99
 • Elohim Bewustzijn
  Elohim Bewustzijn

  De Kracht van Eén binnen de Mighty Elohim kent een 12-voudig bewustzijn en wordt overvleugeld door het 13de; De oneindige alles verbindende Liefde, om alle mensen en Rijken weer terug naar de oorsprong van Eenheid te brengen.

  € 19,99
 • Shambhala Bewustzijn
  Shambhala Bewustzijn

  Etherische verbinding in Goddelijke Eenheid met de Bron en Al wat is. Verandering van ons beperkte Ego bewustzijn, via bewust bewustzijn, naar het Kosmisch bewustzijn.

  € 19,99
 • De Nieuwe Aarde - 5D
  De Nieuwe Aarde - 5D

  Terra Nova 5D zal je door middel van Kosmische Zuilen verbinden met de binnen Aarde, Walvissen Matrix, Dolfijnen, meerminnen energie en Lady Gaia. en met de Universele Bovenwereld, met de Planetaire rasters en met Engelen

  € 19,99
 • Baarmoeder Bewustzijn
  Baarmoeder Bewustzijn

  Moeder Sekhmet, Lady Nada en Maria Magdalena brachten de energieën van pure, zuivere en Goddelijke Vrouwelijkheid bijeen voor de compositie van de Godin; Het Baarmoeder Bewustzijn.

  € 19,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2019 Light Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel