Vorige Artikel 16 van 16 Volgende

Feminine Dragon Booster, met een overvloed aan kristalgrotjes en clusters

€ 444,00
Voorraad 1 stuk
Aantal

Feminine Dragon Booster, met een overvloed aan kristalgrotjes en clusters, maar liefst 7,3 kilo

Een combinatie van kleuren, kristalgrotten en clusters die je zelden tegen komt!!!  Dit schitterende 7-mineralen kristallen heeft het allemaal: Wellicht niet de goedkoopste, maar dan heb je ook wel wat!

Het 7-mineralen kristal zit vol met kristalgrotjes (yoni's), wat symbool staat voor de zachte en serene vrouwelijke energie, maar in werkelijkheid zeer veel kracht geeft aan de vrouwelijke energie. Een aanblik of aanraking voelt alsof je een Godinnentempel binnen treedt!

Daarnaast heeft dit unieke stuk rondom diverse clusters met fraaie kwartkristal puntjes: Mineralen met helder kwartskristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. De steen neemt energie op, slaat ze op, laat deze los en reguleert haar. Kwartskristal belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Kwarts brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een kwarts kristal of bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je biomagnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en resoneert met alle chakra’s. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal de energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem.

Vindplaats: Dit kristal komt uit de Vallei tussen de Piramides van de Liefde en de Bosnische Draak, waardoor het zowel de 'liefdesenergie' alsook de 'drakenenergie' in haar heeft.
De boviswaarde is op 5 november 2018 gemeten op 244.000 Bovis! ...aanzienlijk hoger dan voor de laatste volle maan, hetgeen impliceert dat dit kristal elke maancyclus haar frequentie verhoogd.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2018 Light Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel