Vorige Artikel 16 van 19 Volgende

Triple Dragons Magic - Uniek stuk 7-mineralen kristal met een fraai uiterlijk

€ 287,00
Voorraad 1 stuk
Aantal

Triple Dragons Magic - Uniek stuk 7-mineralen kristal met een fraai uiterlijk, uit de piramide van de Bosnische Draak!

Soms tref je dan ineens weer zo'n fraai kristal met een combinatie van kenmerken, zoals dit unieke exemplaar met groot oppervlak (cluster) van Groene Calciet puntjes enerzijds en citrienkwarts anderzijds, waarbij weer een deel Amber Barnsteen... Vandaar de naam "Triple Dragons Magic"

Groene calciet: hoort bij hartchakra. Ontdoet het lichaam van bacteriële infecties. Zorgt voor koelte bij koorts en ontstekingen, kalmeert en versterkt de bijnieren, stimuleert ontgifting en helpt bij klachten aan maag, lever en gal. Beschermt tegen artritis en artrose, borstkanker, gezichtsverlamming. Tegen hartkwalen en longkwalen. Stimuleert de thymus. Versterkt het immuunstelsel.
Citrien hoort bij het zonnevlechtchakra en heeft een uitgesproken effect op de spijsvertering. Het stimuleert de galblaas, helpt de lever het bloed te ontgiften en versterkt de alvleesklier. Citrien versterkt het immuunstelsel, de blaas, de nieren, en de darmen.
Amber Barnsteen: Amber is feitelijk geen kristal, maar miljoenenjaren oude gestolde en gefossiliseerde boomhars. Deze steen die heel licht van gewicht is haalt hele oude kennis en wijsheid in je naar boven.

Gewicht: 4,3 kilo - 126.000 Bovis!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2018 Light Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel