Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

Piramidewater 100 ml

Artikelnummer: PW-001
€ 12,95
Aantal

Piramidewater 100 ml

Piramidewater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is al duizenden jaren oud. Het piramidewater, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt. 
Het piramidewater heeft een dusdanige hoge boviswaarde dat het ons lichaam, dat grotendeels ook uit water bestaat, weer op snel tempo in hogere frequenties brengt, waardoor er natuurlijke genezing zal optreden. De zogenaamde Shumann-resonantie!

Dagelijks Gebruik (drinkwater voor preventie)
1 flesje van 100 ml onverdund is goed voor circa 50 liter drinkwater, wanneer je het dagelijks preventief wenst te gebruiken voor je gezondheid en welzijn. De aanbevolen dosering is 1 maatdopje op 500ml water, dus een halve liter, 2 dopjes voor een hele liter, enzovoort. Drink niet meer dan één liter per dag!

Geadviseerd gebruik voor Genezing:
Wanneer je het piramidewater wenst te gebruiken voor genezing van ziekte, kwalen en/of lichamelijke ongemakken, dan kun je dosis met factor * 3 doen, dus 3 dopjes op een halve liter en 6 à 7 dopjes op een hele liter. Om het lichaam te laten wennen aan deze verandering is het te adviseren om eerst 2 dagen te starten met de dosering voor dagelijks gebruik, alvorens tot het genezend gebruik over te gaan.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2019 Light Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel