Vorige Artikel 6 van 24 Volgende

Epona

Artikelnummer: DGE-406
€ 19,99
Aantal

Epona - Keltische Beschermgodin van Paard en Ruiter

Epona werd vereerd door de Romeinse cavalerie en was dan ook de enige Keltische godheid die in Rome een eigen feestdag had. Als beschermster van reizigers had ze ook een diepere spirituele betekenis, en werd ze geassocieerd met de reis van de ziel naar de onderwereld. Ze is beschermster van paard en ruiter en werd vaak afgebeeld met een paard, een veulen, een drinkschaal en een Cornucopia (hoorn van overvloed). Vaak draagt ze op afbeeldingen een grote sleutel, wat geïnterpreteerd werd als symbool van haar vermogen om de toegang tot de andere wereld te ontsluiten.
De Auraspray van Epona beschermt Paarden en Ruiters en brengt je in verbinding met de wereld van de elementen, als natuurgeesten, feeën en kristallen. Je kunt een beroep doen op Epona voor hulp bij alles wat met paarden te maken heeft, of voor hulp bij het communiceren met de natuur, met feeën, kristallen of het milieu.

Met natuurzuivere essences: Lavendel, gras en kamille
Alle bovenstaande ingrediënten zijn 100% natuurzuivere etherische oliën. Daarnaast wordt er een unieke frequentie van Light Miracles® toegevoegd voor een hogere kwaliteit.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2019 Light Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel